A kis kék színű bogyók sokféle mikrotápanyagot kínálnak, beleértve az erős antioxidánsokat, mint a resveratrol és az antocianinok. A kék áfonyát kivételes szuperélelmiszernek tartják, amely hihetetlenül gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és élelmi rostokban. Az áfonyát különös gonddal ápolják a chilei áfonya gyümölcsösökben. Chile tengerpartja, központi völgye és hegyi klímája a meleg és hűvös évszakok kombinációjával ideális a fekete áfonya növekedéséhez. Miután a betakarítás megtörtént, a fekete áfonya fagyasztva szárítási eljáráson megy keresztül, hogy olyan port kapjunk, amely megőrzi a nyers bogyó tápanyagtartalmát. Joghurtokhoz vagy smoothie-khoz adva felséges.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Zsírszegény; Telített zsírtól mentes; Élelmi rostban gazdag; Nátriummentes/Sómentes
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás:
Egy adag = 5 g
1 adag naponta
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen
Összetevők:
100% bio, fagyasztva szárított (liofilizált) kék áfonya (vaccinium corymbosum)
Összetevők táblázata
Egységenként
100 g
Energia 1421 kJ/339 kcal
Zsír 1,6 g
- amelyben telített zsírsav 0,1 g
- amelyben egyszeresen telítetlen zsírsav 0,4 g
- amelyben többszörösen telítetlen zsírsav 1,0 g
Szénhidrát 72,8 g
- amelyben cukor 69,3 g
Rost 14,3 g
Fehérje (protein) 0,6 g
Só 0,0 g
Réz 0,36 mg
Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
Figyelmeztetések
Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
A termék fagyasztva szárított eljárással készül, ezért rendkívül nedvszívó. A levegő páratartalmát magába szívhatja, ezért összeállhat, csomóssá válhat. Ez a minőségét nem befolyásolja. Összetörve, darálva újra por állagúvá válik. Kérjük, ezt vegye figyelembe a vásárlás előtt!