Összetevők: szőlőmust sűrítmény, ribizli (28,5%), szeder (16,5%), málna (5%), ivóvíz, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény.
100 g termék 50 g ribizli-, szeder- és málna felhasználásával készült.
Összetevők: szőlőmust sűrítmény, ribizli (28,5%), szeder (16,5%), málna (5%), ivóvíz, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény.
100 g termék 50 g ribizli-, szeder- és málna felhasználásával készült.
A legtöbb, boltban kapható, és nagyanyáink által főzött lekvárral ellentétben agabiyo baracklekvár nem kristálycukorral készül. Édesítésre szőlőmustot használunk, így kizárólag természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Összetevők: szőlőmust sűrítmény, meggy (40%), málna (10%), ivóvíz, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény, szárított levendulavirág.
100g termék 50g meggy- és málna felhasználásával készült.
A natúr homoktövis szörp kíméletes eljárással készül, hozzáadott cukrot, édesítőszert nem tartalmaz.?
Kíméletes eljárással készült, hozzáadott cukor- és édesítőszer mentes natúr lekvár.
A natúr málna szörp kíméletes eljárással készül, hozzáadott cukrot, édesítőszert nem tartalmaz.?
Kíméletes eljárással készült, hozzáadott cukor- és édesítőszer mentes natúr lekvár.
Xilittel és eritrittel édesített, kézműves sárgabarack lekvár igazi ínyenceknek.
Természetes gyümölcslé koncentrátummal édesített, magas gyümölcstartalmú ananász és mangó extra dzsem