A minőségi csokoládé alapanyaga, a természet egyik legerősebb antioxidáns élelmiszere.
BioMenü
A természetes csokoládé chips.
Antioxidáns, hozzájárul a szív- és érrendszer egészségéhez, cukormentes, fogyókúrás készítmény.
Összetétel: 100% bio hántolt kakaóbab (theobroma cacao)
Antioxidáns, hozzájárulhat a szív- és érrendszer egészségéhez, igazán egészséges csokoládé, tökéletes süteményekhez vagy önmagában való fogyasztásra is!
A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A perui biotermelők által gyártott kakaóbab több antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás.
Fogyasztható természetes zsiradék, melyet szívesen használnak az élelmiszerszektorban, a szépségiparban, a gyógyászat és a wellness területein.
Édeskés, kakaóhoz hasonló ízű, szerves sókban gazdag bioélelmiszer. A kakaóval szemben nem tartalmaz izgatószereket (koffeint és teobromint), ezért gyermekek és felnőttek is nyugodtan fogyaszthatják.
Káprázatosan kék: Kék Spirulina tabletták!
Erős antioxidánsokkal teli kék spirulina tabletták a természetes vitalitásért és a szervezet támogatásáért
Gazdag kálium-, jód- és nyomelem forrás
A kendermag omega 3, 6, 9 zsírsavakban gazdag